Népszerű bejegyzések

2011. július 23., szombat

A Szent Anna Otthonért

A Szent Anna Otthonért Elindulunk!

A Gyergyószentmiklósi házunkat a mi urunk Jézus Krisztus nagymamájáról, Szent Annáról neveznénk el. A gyerekeinknek, de nekünk is szükségünk van a nagyszülők tiszteletére szeretetére, és Jézus Urunk nagyszüleiben a mi nagyszüleinek iránti tiszteletünket is ki tudjuk fejezni. Gyökereink ápolásával, a megmaradásunkat szolgáljuk, szülőföldünkhöz való ragaszkodásunkat fejezzük ki. Igen mi a ránkbízott gyermekekkel szeretnénk megmaradni Őseink hitében, szép Erdély földjén, és ezért tudatosan áldozatokat hozunk!

Most Orsival és Palival a jövendő Szent Anna otthon szervező vezetőivel elzarándokolunk Szentkúthoz, hogy részt vegyünk a Szent Anna búcsún. Utunk során és  Magyarország legnagyobb kegyhelyén,  azért imádkozunk, hogy a jó Isten áldása legyen a Szent Anna otthonon, és annak jövendő kis lakóin. Ezen az úton össze gyűlő támogatást ennek a háznak a berendezésére, felszerelésére szeretnénk fordítani.

Szeretettel ajánlom imáitokba, támogatásotokba a Gyergyószentmiklósi Szent Anna otthont, megmaradásunkba vetett hitünk jelképét! Segitsetek  szép álmunkat megvalósítani! 

Szeretettel, Csaba t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése