Népszerű bejegyzések

2011. november 7., hétfő

Felhívás

minden magyar engesztelő testvérünkhöz

A lengyel nép azért vallásos, mert mindenki imádkozik mindenkiért - mondta szentéletű II. János Pál, néhai pápánk. Hogy magyarságunk hitéletében is gyökeres fordulat következzék be, nekünk is az elkövetkezendő időben ez a feladatunk, ezt a célt kell kitűznünk magunk elé. Minden magyar imádkozzon minden magyarért. Nekünk magyaroknak különlegesen kiemelt szerepünk van magunk, és az emberiség sorsának alakításában. Natália nővér, a XX. század nagy magyar misztikusa látomása által tudjuk, hogy a Szentháromság az emberiség sorsát, és külön Magyarországot Szűz Mária kezébe helyezte a mi korunkra. Miért lett ebben külön kiemelve Magyarország? Ennek oka az, hogy 1000 évvel ezelőtt, Szt. István királyunk, halála előtt, - miután örököse nem lévén - az ország koronáját, uralkodói jelvényeit Szűz Máriának ajánlotta, ezzel természetfeletti értelemben az ország feletti uralmat az ő kezébe tette. Tehát nem csak felajánlotta az országot - amit ő utána 600 évvel a lengyelek is megtettek, majd ezt követően több nemzet, - hanem átadta (!) Neki, az ország uralkodójának ismerve el ezzel.

Ezért hallotta Natália nővér a Szent Szűztől a következőket: "Nagy a világ, sok az ország, de csak egy a tulajdonom belőlük: Magyarország. Az oltalmam alatt vagytok, másképpen kell gondoskodnom rólatok ... a világ végezetéig." Ez az oltalom azonban nem jelenti azt, hogy csapások, megpróbáltatások nem érik az országot, mint ahogy a történelmünk ezt bizonyította, és bizonyítja napjainkban is.

Miután Magyarország Mária országa, ezért irányul ellene különleges módon és mértékben a sátáni erők és a szabadkőművesek mindent megrontó haragja és aknamunkája. A súlyos időkben Natália nővéren keresztül többször kaptunk biztatást és ígéretet az Égtől, hogy ne veszítsük el a reményt.

Jézus: "Ennek ellenére a magyar nép Anyámba vetett bizalommal és szent büszkeséggel hangoztassa: győzni fogunk, Magyarország és a Világ Királynője által!" A nővér azonban azt is megtudta látomásában, hogy ez abban a békében fog bekövetkezni, amit "a tisztulás után fog kapni és élvezni a világ".

Jézus: "az én magyar népem egyszer megtisztulva, megszentelve fog szolgálni az Ég és a Föld színe előtt". Imáinkkal folyamodjunk Jézus Szent Szívéhez, - de mindig Szűzanyánk közbenjárását kérve - és kérjük mindannyian a történelmi Magyarországon élők az Ő segítségét, hogy a magyar nemzet újra Istenhívő, Istenben bízó, és Benne remélő, és teljesen Reá hagyatkozó legyen, hogy ily módon a történelem adta sebeink begyógyulhassanak.

A Szentségimádási órákat használjuk fel arra, hogy mindenki imádkozzon mindenkiért, vagyis a mellékletben megadott beosztást követve egy-egy megyéért, és annak a megyének lakóiért, megtérésükért. Szűzanyánk csak akkor tud közbenjárni érettünk, segíteni rajtunk, ha ebben mi is segítünk Neki, ha nem hiányzik a mi együttműködésünk.
ISTEN UGYANIS SENKIRE NEM ERŐLTETI RÁ SEGÍTSÉGÉT, IRGALMÁT, EZT KÉRNI KELL! Imával, áldozatokkal. Ha ezt tesszük: "... a közbenjárás és engesztelés hatalmas erejét helyezitek kezembe. Így megjelenhetek ...az Úr trónja előtt, hogy kiesdjem számotokra isteni irgalmasságát." (Gobbi atya, 1988. febr.17.)

Az imádság, a böjt, szenvedéseink felajánlása az egyetlen fegyverünk, amivel küzdhetünk a világban jelenlévő gonoszság ellen. Használjuk fel hasznosan azt a kis időt, amit még kaptunk a Mennyei Atyától, és tegyünk jót, amíg még van időnk.

A szervezett Oltáriszentség imádásában résztvevő csoportok a mellékletben megadottak szerint engeszteljenek egy-egy megyéért. Az engesztelésbe bekapcsolódó egyéb imacsoportok pedig hetente 4-5 megye lakóiért ajánlják fel imáikat.
A mi apró emberi erőfeszítéseinkhez, ha a Mennyei Atya - látva elszántságunkat - hozzáteszi a Mindenhatóságát, "nagy dolgok" történhetnek meg ebben az országban. Úgy legyen!


Az elszakított országrészben élő kedves magyar testvéreink!

Mindannyian országunk lélekbeni újraegyesülését szeretnénk elérni és megélni.
Földi Endre atya, a Szt. István Bazilika káplánja kezdeményezésére FOLYAMATOS SZENTSÉGIMÁDÁST SZERVEZÜNK AZ EGÉSZ KÁRPÁT-MEDENCÉRE KITERJEDŐEN, hazánk és az egész világ megújulásáért.

Magyar nemzetünk feltámadásának egyetlen útja:
- Istenhez történő visszafordulásunk!
- Bűneink bevallása és megbánása, majd ezt követően
- ENGESZTELÉS!
- Az Oltáriszentség imádásának folyamatos megvalósítása hazánkban, az egész Kárpát-medencében, az igazságtalanul létrehozott határok okozta elszakítottságunkon történő felemelkedéssel!

Országhatáron belül már megszerveztük, illetve folyamatban van az egész országra kiterjedő állandó Szentségimádás megvalósítása.
Egy-egy városra, településre havonta egy alkalommal kerül sor, reggel 6 órától, másnap reggel 6 óráig, tehát 24 órán át folyamatosan!

De itt nem állhatunk meg, ezt az engesztelést ki kell terjeszteni az egész Kárpát-medencére! Segítséget bajainkra nem az egymással viaskodó pártoktól, hanem a mi Mennyei Atyánktól kell kérni és várni! Isten szeretettel néz le a Hozzá hittel és bizalommal forduló nemzetre.

Tegyük le a Kereszt lábához bajainkat, sérelmeinket, magaláztatásainkat, megváltoztathatatlannak tűnő sanyarú sorsunkat és kérjük, hogy OLDJA MEG Ő, CSELEKEDJEN Ő!

Mi ennek ellenében minden erőnkkel és minden időnkkel Istenhez fordulva a kitett OLTÁRISZENTSÉG előtt folyamatosan esedezzünk Mennyei Atyánkhoz, segítségét kérve! Értsük meg, újraegyesülésünknek, újjászületésünknek ez az egyetlen lehetséges módja!

Kapcsolódjunk be, szervezzük meg a magunk környezetében az engesztelést. Ne késlekedjünk!

Dicsértessék a Jézus Krisztus!



Magyarország felajánlása
Ezt az imát Nagyboldogasszony ünnepén,
2007. augusztus 15-én,
egyénileg, családban, közösségben imádkozzuk

Bűnbánó lélekkel térdepelünk előtted Teremtő Atyánk!
Bűneink sokasága miatt rászolgáltunk arra, hogy nemzetünk régi dicsősége elenyésszen, hogy idegen járom alatt görnyedjünk, hogy szeretett Hazánk a Te Szent Fiad keresztútját járja, mivel elfordultunk Tőled, szeretett Istenünk.

Istennek dicsőséges Anyja, Magyarok Nagyasszonya, Szentséges Szűz Mária!
Szent István Neked ajánlotta, és végrendeletében Rád hagyta Hazánkat. Hozzád kiáltottak őseink, és minden ínségükből kiszabadultak, mindörökké áldott Nagyasszonyunk! Ez a remény éltet most is minket. Előttünk fénylenek engesztelő szent elődeink: Szent Margit, Boldog Özséb és a többi Szent. Ez bátorít fel minket arra, hogy Hozzád emeljük szívünket, imádkozásra kulcsolt kezünkkel együtt, és könyörögve kérjünk, ne hagyj el minket, Nagyasszonyunk, Mária, Te uralkodjál továbbra is kifosztott országunk felett, Szent Fiaddal, Jézus Krisztussal, a mi Üdvözítőnkkel együtt.

Boldogságos Szűzanya!
Mi, akik itt jelen vagyunk az Oltáriszentség Szent Színe előtt, szívből felajánljuk magunkat, napi. Keresztjeinket, megpróbáltatásainkat, testi-lelki szenvedéseinket az Istentől elfordult, vagy Istent meg sem ismerő nemzettársaink megtéréséért, Európáért és az egész Világért.

Égi Királynőnk!
Felajánljuk, és oltalmad alá helyezzük magunkat,
családjainkat,
plébániai közösségeinket,
hívő és hitetlen népünket,
városainkat, falvainkat, településeinket,
hegyeinket, völgyeinket, rónáinkat,
erdőségeinket és vizeinket,
az ég madarait,
a föld állatait,
vizeink élőlényeit,
az egész Kárpát-medencét, a Te országodat, Nagyasszony, népeivel és természeti kincseivel együtt, úgy, ahogyan azt első Szent Királyunk tette, majd 1000 évvel ezelőtt.

Kilátástalan és reménytelen helyzetünkben futunk Hozzád Szép Szűz Mária, oltalmadban reménykedve és bízva. Könyörögve kérünk, hogy Szent Palástodat terítsd ránk, és védj meg minket a ránk váró megérdemelt büntetéstől.

Őseink hitére, jóban való állhatatosságukra, a hit védelmében kifejtett bátor helytállásukra, vérrel áztatott Szent Hazánk földjére való tekintettel engeszteld meg nekünk Szent Fiadat, hogy ez a nemzet és ez az ország, amely a Te tulajdonod, Istennek Dicsőséges Anyja, Mária, örökké megmaradjon, hirdetve Isten Irgalmasságát.
A ránk váró nehéz időkben Szent Angyalaid legyenek őreink, vezetőink, védelmezőink.

Mennyei Atyánk! Áraszd ránk kegyelmedet, hogy engesztelő feladatainkat ezentúl még buzgóbban, abba soha bele nem fáradva, tudjuk teljesíteni a Te Szent Fiad, a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Amen





Felajánló ima

Mennyei Atyánk !

Felajánljuk Neked, a
Szentlélek által,
engesztelésül, a Szűzanya
kereszt alatt értünk
hullatott, Szent Könnyeit,
hogy bűnbánatra
indítsanak bennünket.
Atyai Kezedbe helyezzük,
Jézus Öt Szent Sebeiből
kifolyó Szent Vérét, hogy
általa az egész emberiség
bűnbocsánatot nyerjen!
Ámen
.
"Legszentebb Szentháromság: Atya, Fiú és Szentlélek. Teljes szívemből imádlak és felajánlom Neked: Urunk Jézus Krisztus legdrágább Testét, Vérét, Lelkét és Istenségét, amely a világ összes Tabernákulumában jelen van, engesztelésül a szidalmakért, az istenkáromlásokért, a közömbösségért, amelyekkel Őt megbántják. Jézus Legszentebb Szívének végtelen érdemeiért és Mária Szeplőtelen Szívének közbenjárására könyörögve kérlek, térítsd meg a szegény bűnösöket."
( minden reggel, térden állva kéri elmondani a Remény Asszonya )




A szabadulás rózsafüzére ima

A szabadulás rózsafüzére, az Apostoli Hitvallással kezdődik és az Üdvözlégy, Királynővel zárul.

Hiszek egy Istenben....

A Miatyánk helyett ( a nagy szemekre ) Isten szavát imádkozzuk:

Ha Jézus megszabadít, akkor valóban szabad leszek (ha magunkért imádkozunk)

Az Üdvözlégy Mária helyén (mindegyik kis szemre) ezeket imádkozzuk:

Jézus, könyörülj rajtam!
Jézus, gyógyíts meg engem!
Jézus, ments meg engem !
Jézus, szabadíts meg engem !

A szabadító rózsafüzért az Üdvözlégy Királynővel zárul.

Üdvözlégy, Királynő, irgalmasság Anyja, életünk, édességünk, reménységünk, üdvözlégy! Hozzád kiáltunk, Évának számkivetett fiai. Hozzád sőhajtunk sírva és zokogva e siralom völgyéből. Fordítsd reánk tehát, Szószólónk, irgalmas szemedet, és a számkivetés után mutasd meg nekünk Jézust, méhednek áldott gyümölcsét, ó irgalmas, ó kegyelmes, ó édes Szűz Mária! Ámen

Ha családomért imádkozom akkor a nagy szemekre:

Ha Jézus megszabadítja a családomat, akkor a családom valóban szabad lesz.

A kis szemekre:

Jézus, könyörülj a családomon!
Jézus, gyógyítsd meg a családomat!
Jézus, mentsd meg a családomat!
Jézus, szabadítsd meg a családomat!

Ha más személyért, akkor annak a nevét kell behelyettesteni stb, stb.

Részletesen a Szabadulás rózsafűzérről


Ima az oltáriszentség előtt

Az Oltáriszentség rózsafüzér Az Oltáriszentség előtt c. könyvben megtalálható Dicsérd az Urat ! minden gondolatoddal és minden cselekedeteddel !

Imádd az Urat, mert Ő minden szeretet forrása !
Imádd az Urat, mert Ő teremtett téged is !
Imádd az Urat, mert Ő az egyedüli megváltód!

Csodálatos Jézus szemében, hogy elkezdted imádni. Tegyél meg mindent, hogy ne hagyd abba, kérd az állhatatosság kegyelmét!
Egyre inkább járja át szívedet a Jézussal töltött idő, hagyd, hogy minden tetted meghatározója lehessen.
Nemzetünk megmenekülésének egyetlen útja, ha kitartunk az Oltáriszentség mellett!

Kellenek a lemondások a kereszt vállalások, hiszen a Mennyországba csak a Golgotán át visz az út.

Tartsd szem előtt, hogy: aki igazán Máriás lelkületü, az Eukarisztiás is, aki igazán Eukarisztiás lelkületű, az Máriássá válik!

Istenem, köszönöm Neked, hogy végtelen alázatodban az Oltáriszentségben maradtál itt közöttünk! Csodálatos ajándék, hogy eléd járulhatok és kifejezhetem hálámat minden jótéteményedért.

Meg kell vallanom, hogy nehéz mindezt rendszeresen vállalnom, viszonylag gyorsan belefáradok a meglátogatásodba. Egyre gyakrabban jelennek meg olyan gondolataim, melyek komoly indokot találnak imaalkalmak kihagyására. Hiszen már jó ideje járok Hozzád, biztos nem haragszol meg, ha egyszer-egyszer elmaradok...

Ahogy ezt kimodtam, már érzem, hogy nem jó a döntésem, gondolataim az ellenséged gondolatai. Gyarlóságom miatt azonban nem akarnak tőlem eltávozni.

Kérlek, Jézusom, segíts, hogy életem minden napján csak neked szolgáljak. Kérlek add meg a kitartás kegyelmét, hogy minden körülmények között meg tudjam találni a Te rendszeres dicsőítésedre szánt időt, mert semmihez sem mérhető az a béke és erő, amit eléd borulva, az időmet Neked szánva kapok Tőled.

Dicsőséges Szentháromság, Szűz Mária, Szent Angyalok! Segítsetek, hogy Jézust az Oltáriszentségben rendszeresen tudjam imádni, és ezt soha abba ne akarjam hagyni!
Amen

Hála ima:

URAM, boldogság tölt el, hogy az Egyházadhoz tartozom.

Ellenségeid két évezred óta mindent megtettek, hogy megtörjék Egyházadat. Fenyegették, gyalázták, pusztították.. Az Egyház azonban erősebben áll, mint valaha.

Uram, örömmel látom, hogy az Egyház felé tekintenek azok, akik ma az igaz békét keresik. Ezekben a zavaros időkben ő az igazság legerősebb bástyája. Világítótoronyként sugároz igazságot és szeretetedet az egész világra, mert te alapítottad, aki maga vagy az igazságosság és a szeretet.

Uram, örömmel nézek mindazokra, akik az Egyház iránti hűségüket vérükkel pecsételték meg. Az Egyház legszebb dísze a szentek hatalmas serege, akiknek emlékezetét napról napra ünnepeljük a liturgiában.. Az ifjúság adta többek között Tarzícuszt, Ágnest, Imrét, Berchmans Jánost, Alajost, Szaniszlót, Mária Gorettit, Szávió Domonkost és Maximilián Kolbét, akik életüket is feláldozták.

Uram, örömmel kapcsolódok közösségbe azokkal, akikkel együtt élek az Egyházban. Büszke vagyok, hogy ugyanaz a hitem, mint oly sok katolikus tudósnak, írónak és az emberiség számos jótevőjének. Egy a hitünk, ugyanazoknak a parancsoknak engedelmeskedünk, ugyanazokat az imákat mondjuk, ünnepeljük UGYANAZT AZ ÁLDOZATOT, és ugyanazokban a szentségekben részesülünk.

Boldogít az a tudat, hogy minden vasárnap, mindenütt az egész világon összegyűlnek a hívek milliói oltárod körül. És velem együtt ugyanazt az áldozatot ajánlják az Atyának az Egyház egységében.

Boldog vagyok, hogy szentségeidben egy vagyok munkásokkal, háziasszonyokkal, gyerekekkel, öregekkel és minden rendű és rangú emberekkel. És tudom, hogy a missziókban minden fajú és szintű velem együtt egy Atyához imádkozik. Mert az EGYHÁZ egyesít bennünket minden faj és osztály fölött.

Igen Uram, boldog vagyok, hogy az Egyházhoz tartozom. Amen. / Kondoros /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése